kelik-kelik

Jumaat, 27 Ogos 2010

Namewee lagi



Bulan Ramadhan Al-Mubaraq nih tak elok mencarut, tapi gone pulak..tengok perangai budok nih memang rasa nak mencarut.

Sapa kawan Melayu dia tu? tak de tegur ke sket-sket. Ngutuk KPM tu dah lebih, barua sungguh.

Nih la namanya Ultra-Kiasu, duk mengamuk tak tentu pasal. Report polis pun tak tutup lagi.

Mamat nih patutnya dah lama dilucutkan kewarganegaraan, atau paling kurang campak dalam laut. Menghina lagu Kebangsaan sambil menyulam kebencian terhadap azan.

Dengan ini, aku berkempen supaya kerakyatan Namewee nih dikaji semula.

7 ulasan:

SangKunang berkata...

SOKONG GUGURKAN KERAKYATAN SI CELAKA NI

Tanpa Nama berkata...

Setuju. Jangan hanya di sini saja. Hebahkan di seluruh media arus perdana . Kempen humban Cucu cicit cina komunis bertaraf babi ni ke tempat asal nenek moyang dia dulu. Aku melayu paling gembira jika anak cina babi ni dilucutkan taraf warganegara... babi punya babi.

kudabesi berkata...

bagi aku dialah yg paling racist lg opportunist

kes Pengetua tu tak pun habis lagi disiasast, yg duk kata dia racist tu ape hal?

entah betol, entah tidak

semakin hari, semakin dia tunjuk belang. membenci melulu apa jua berkaitan dgn kerajaan.

taun lepas dia pg serang TNB, 3-4 taun lepas dia serang lagu kebangsaan. TANPA MEMOHON MAAF.

Seri berkata...

orang yang sama?

memang celaka orang tu

ayiz mazlan berkata...

inilah peluang untuk menilai siapa pemimpin kita yang betul2 membela agama dan bangsa di negara kita dan siapa yang hanya pandai berkokok dan bertelur...

Pokjak a.k.a. Aizat berkata...

aper lagi, gner la akta Hasutan tu, cmpak kt kamunting ja. dh terang lg bersuluh

green berkata...

yg aku heran, dah banyak kali dia ni buat perangai, tapi dia still bebas xkena apa2 tindakan yang padan.

hairan betul.

kalo orang melayu, belum tentu buat, xpasal2 kena campak masuk universiti ISA.

pelik betul.