kelik-kelik

Isnin, 15 Mac 2010

entri bertaraf diari jilid 3



surat tawaran dari HUSM n London School of Econmics tak pernah sampai sob sob


merancang nak tulis entri bentuk diari..tp cam haremm jer kui2. benci tol aku..rasa nak bakar blog nih.

kembali menulis artikel serius..kudabesi..

sempena keluar result SPM..yang berjaya, jangan sombong melangit

yang kurang berjaya..cuba lagi cewahh..

dapatkan bimbingan kerjaya dari kaunselor sekolah, kalau dorang kerek..padan muka korang haha

3 ulasan:

Cik LeYha~~~ berkata...

ape la gua nka komen kat entri kau kali ni...hik3...

segelas kopi panas berkata...

pasni seronok r orang atasan dekat bahagian universiti..

masing-masing akan dapat habuan sebab ade pihak akan guna kabel..
bila dh pkai kabel ada la duit kopi..

kudabesi berkata...

leha,

cuba tengok surat ada cop merah tu..tu la surat panggilan dari Cawangan Tenaga Kerja. tp sbb dia offer subbies aku tak nak la. kui2. tu cuma surat panggilan interview jer.

kopi-o,

kui2..ada rasuah gak ke?

biasa bab masuk guna back door nih bukan rasuah tp kronisme, nepotisme ngan salah guna kuasa. tp mungkin ada certain orang yg makan rasuah kot.

x nak tuduh