kelik-kelik

Sabtu, 15 September 2012

About me

aku disuruh untuk menceritakan tentang sesuatu mengenai diri sendiri oleh seseorang, boleh la..

nama kudabesi87 tu bukan lah nama sebenar..jumpa nama itu daripada majalah gempak! sebenarnya kudabesi melambangkan motorsikal. 

aku mula kenal dunia internet nih sejak remaja lagi, dan alamat emel aku dulu-dulu oldskullrocker@y.com. sepatutnya, old school rocker macam dalam lagu limp bizkitt tapi salah eja jadi old skull rocker yang bermaksud tengkorak kering batuan(rocker)

kemudian ada nama putramalayneum dan lain-lain, yang nih pun masa remaja lagi sebab putra tu macam sangat hebat (nama kelab kereta pulak) dan malayneum tu millenium sebenarnya dan telah diglamourkan oleh butterfingers. sapa yang layan butterfingers memang perasaan lah ejaan malayneum.

kudabesi ada yang kata "hang daripada JLJD ke?" jawapan nya tidak, pekerjaan hakiki sebagai seorang guru di sebuah sekolah luar bandar. JLJD apa benda kalau setakat reti tukar minyak motor hehe.

kudabesi juga nama sebuah band hardcore rock di Indonesia, mula perasan masa buka twitter dulu, ramai pulak mat indon yang follow. 

Siapa Aku - aku dah mula guna sebelum tajuk lagu SuKi  (malaysian idol) tu lagi..siapa aku bermaksud pencarian diri lah konon-konon. sebab tu blog nih carca marba sebab tu pilihan aku, aku tulis apa yang aku suka, bukan yang SEO suka mahupun nuffnang suka.

Siapa Aku juga bukan lah bermaksud merendahkan diri, nih dulu pensyarah aku kata. Tapi aku kata lain, bukan merendahkan diri..tetapi mencari diri. Siapa aku,  sebuah blog carca marba..nih bukan blog islamic, nak blog islamic pergi baca saifulislam.com, atau hilalasyraf. Nih bukan blog sastera, nak sastera pergi baca blog Marsli NO, ni bukan blog politik...ha pergi scroll kat tepi tu kalau nak baca. dan ini juga bukan blog militari, boleh baca blog mumuchi, atau dzirhan atau blog Jasni Komando, blog tuan Den komando.

tapi dalam siapa aku, terkandung semua itu, kalau aku rasa nak berblog tentang politik, aku tulis politik. itu lah siapa aku.

Post Script :
JLJD - Kor Jurutera Letrik dan Jentera Diraja, Tentera Darat

2 ulasan:

sengli kiu berkata...

Greetings admin I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference I will wait for your next article updates Thank you, for sharing

sex shop
sex shop semarang
sex toys semarang
alat pembesar penis
vimax asli
obat kuat semarang
boneka sex full body
obat perangsang wanita semarang

sengli kiu berkata...

Greetings admin I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference I will wait for your next article updates Thank you, for sharing

sex shop
sex shop semarang
obat memperbesar alat vital
obat pembesar penis
vimax asli
sex toys vagina senter
obat penggemuk badan semarang
obat kuat cialis