kelik-kelik

Isnin, 21 Julai 2008

Mencari Sinar di Hujung Kelam


Stadium Temerloh
Satu Gambar Memberi Seribu Makna

Saje je letak gambar nih, teringat balik masa post gambar ni kat ipgmc..


7 ulasan:

Suhaimi Abd Wahid berkata...

wei nie ape kejadah nie???? hahhaha ad ake plak ko ni... ape maksud gambr2 tersebut wahai sedara?? sila terangkan yek huhu

Suhaimi Abd Wahid berkata...

sorry2 hahha btw b g lah comment kat fact2 yg aku bg tue huhuhuhu ko nie x best lah huhuu ko kan pndai bg cadangan huhu

kudabesi berkata...

malas la nak terang haha..

cari la makna dia..

cewah..

aFiQ berkata...

OtAi PeNyOkoNg sEtIa ToK GAjaH nI!

Tanpa Nama berkata...

mencari sinar di hujung kelam bermakna menggali, mencari kembali kegemilangan yang telah lama hilang dalam dunia bola sepak Pahang..

skuad 'tok gajah' membawa nama pejuang hebat negeri ini tapi terkulai layu di arena..

hari ini footballer bagaikan seorang gladiator dizaman rom..all the eyes for them

mereka boleh membawa maruah, kebangaan atau membawa musnah dan kehinaan..

gambar yang diinterpetasi merupakan gambar yg menggamit kembali memori gemilang pahang (ia berkait dengan 2 jurulatih Shahzan & ex Phg menjulang piala Malaysia)

manakala gambar Tengku Muda bermain bola dengan satu banner yg sangat menarik tulisannya..

persoalan yg timbul benarkah tulisan di banner itu..atau layu pahang disebabkan layunye FA daerah2???

yg benar;
rakyat biasa
anak chenor

sengli kiu berkata...

Greetings admin I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference I will wait for your next article updates Thank you, for sharing

sex shop
sex shop semarang
sex toys semarang
alat pembesar penis
vimax asli
obat kuat semarang
boneka sex full body
obat perangsang wanita semarang

sengli kiu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.