kelik-kelik

Sabtu, 6 Februari 2010

entri bertaraf sampah

macam biasa time-time busy, tak ada entri-entri yang bertaraf ilmiah bagi mencetus pemikiran glokal. walaupun, ada perasaan nak sambung taip pasal al-maunah, review filem Gadoh (09) dan Only The Strong (90's) dari sudut pendidikan.

dan macam biasa tak ada tulis politik-politik termasuk politik kampus. malas nak tulis pasal politik, walaupun ada logo penyokong BPN kat situ. aku tulis banyak pasal agama, bangsa jer. yang lain tu boleh kata entri kosong jer..sampah.

kenapa entri pasal prebet adam leh hilang, sebab kena sound haha. aku pun delete la, tanpa berpikiran panjang walaupun sudut penceritaan aku tak de bersifat hasutan jauh sekali fitnah. pada pendapat aku la, tak de pulak aku nak bukak MLJ nak check satu-satu. aku pun malas nak pikir panjang, banyak keja skang. tak boleh terlalu banyak pikir benda yang tak perlu.

aku punya busy pun lain macam, nak balik tong-tong cheng menari tarian singa depan esplanade pun tak berapa nak sempat. cuti kejap jer, agak-agak dah nak abis esok..aku suh GB approve surat mohon bonus kui-kui.

dan oh ye, ibu bapa semua satu pesanan khidmat masyarakat:

budak darjah 2 rasanya terlalu muda untuk social network terutamanya untuk myspace, tagged, fb dll. selamatkan anak-anak suci dari menjadi bahan lelaki kucing, pedophile.

5 ulasan:

-u-n-s-p-0-k-e-n- berkata...

woh! drjh 2 da maen bnd2 jadah tuh? budak2 zmn skrg~~ maju benor!

wanii berkata...

saya cuma dpt 1 je info buat masa sekarang mengenai histeria.
antara sebab yang dikaitkan dengan histeria adalah takut.
perasaan takut dalam diri yang menyebabkab terjadinya histeria.
sebarang info akan diberitahu dari masa ke semasa.

kudabesi berkata...

unspoken..

btol weh, haha dia add aku..nmpak sangat aku ensem kat skolah haha. da la frens lg ramai dari aku

wanii...

hehe..i like bincang2 about histeria. terutama dari sudut psikologi, teologi dan dukunlogi

Tanpa Nama berkata...

biarla mereka

fb merupakan laman sosial terbesar di Malaysia

kalau halang dikata meyekat kebebasan knk2 utk bersuara wpun ikut terma pengguna fb mesti lbh dr 16 thn

teknologi dh maju

kudabesi berkata...

tanpa nama,

well tu pandangan aku jer..doesn't say that it right or wrong

everything will goes fine if everybody know nettique, and one simple rule of internet..don't trust anyone, completely...

but the fact's that phedophile preying on small girls on d net..can't be denied