kelik-kelik

Rabu, 4 November 2009

Peronda Helang Lebuhraya

sungguh bergaya..tanpa decals

sang helang dengan logo Integreti besar gedebak.
Sheriff Lobo wannabe
yeah langgar dia..langgar dia
kenari melanggar helang haha..
malang tak berbau ye adik2, polis pun leh accident hehe





tengok video nih, bagaimana mamat yang memandu Honda Integra DC5 kelihatan memperolok-olok dan merendahkan kemampuan Evo 10 ini.

sekali kena ayam la..haha. spec dia sama je ngan evo 10 lain kat Malaysia. apa yang beza ialah kerajaan beli tanpa cukai, jadi murah la sket.

memandu kereta polis adalah antara perkara terbaik boleh berlaku kat diri sesetengah orang. dengan minyak baucer petronas , anda tidak perlu risau untuk memecut. dengan memiliki jata PDRM dipintu, anda akan mendapat pengecualian tol. dengan lampu kelip-kelip anda layak mendapat keutamaan di jalan. tiada had laju. kereta peronda polis juga dilengkapi dengan komputer riba, kalau tak silap ada internet. so, anda boleh layan facebook juga semasa bertugas (salah nih haha..)

partner anda akan dilengkapi dengan Mp5 berserta klip peluru tambahan. manakala pemandu mungkin bawak revolver atau glock (steyr, sig sauer, dll). confirm tak de road bully, kalau tak nak perut tu kena peluru mp5

risiko, tak ada sangat. untuk pandu kenderaan PDRM kena amik lesen dulu dari polis sendiri. get ready kena ragging. untuk sesetengah tugas, mcm bawak evo nih atau jadi pengiring kena pegi kursus lanjutan. extensive driving. kalau cuai seperti lupa nak letak air kat radiator, kena siasat ngan Nazir (tatatertib), kalau salah hukuman seperti amaran, tahan kenaikan gaji, pangkat dan mungkin dibuang kerja

Hidup PDRM! ke arah pemodenan polis. tanpa rasuah. integriti teras perkhidmatan.

(maklumat tak saheh..haha)

9 ulasan:

SangKunang berkata...

idup abang polis..
best folo peronda, secara tak langsung dapat keutamaan dijalan raya termasuk trefik lite

Suhaimi Abd Wahid berkata...

huh hebat2 vid tu pon bapak ah~~ berani diorg nk kejar polis tue huhu :d

Pokjak a.k.a. Aizat berkata...

bru best ni dk tgk dlm NFS jer keter polis gempak2

Seri berkata...

ambulan pun dapat keutamaan jalan raya

demang berkata...

A.C.A.B= ALL COPS ARE BASTARD!!

ANTI POLIS.ANAK POLIS XMASUK.KEH KEH KEH

kudabesi berkata...

Sangkunang,

haha apa susah, kat KL nih escort byk gila. try jalan parlimen..yg nak pegi jln sultan salehuddin tu byk gak. moto mmg folo blkg je, tp jgn pndai potong dorg pye motorcade tu. silap2 kena langgar ko.

SAW,
hehe..polis tu yg melayan.

Pokjat,
NFS most wanted best..ala bak kate org ramai. stakat evo 10 ape brg. dorg nak tgk polis pkai ferari cam kat Itali

Meza,
ambulan x bergaya, body dia berat. evo 10 ringan je.

Demang,
ala tuan, tak tabligh la benci polis haha.

mesti ko tak suka gak MP kan. dorg perangai cam polis gak aku rase.

cikCha berkata...

besh baca posting ni...rasa nak copy paste tepek kat blog sndiri jer...ahahah

sengli kiu berkata...

Greetings admin I like your topic, after reading your article very helpful at all and can be a source of reference I will wait for your next article updates Thank you, for sharing

sex shop
sex shop semarang
obat memperbesar alat vital
obat pembesar penis
vimax asli
sex toys vagina senter
obat penggemuk badan semarang
obat kuat cialis

sengli kiu berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.