kelik-kelik

Rabu, 7 Oktober 2009

Lepak dulu

aku ada tulis entri pasal neck tie, dah nak siap dah tapi sebab besok D-Day. Aku tangguh dulu entri tu. Kita bagi ruang dan peluang yang ada nih kepada isu yang lebih penting. Kepada militer Bendera yang takbur kata boleh sweep semenanjung dalam masa 3 hari. Yang boleh sweep Sabah dan Sarawak dalam beberapa jam. Ikut korang punya suka la, buat masa nih nak kata tahap Red Alert tak de la lagi. Aku percaya je pada SB, Risik Tentera, R&D Jab. Perdana Menteri. Rakyat Malaysia yang lain, terutama yang berada di luar negara seperti Jakarta, Pasar Seni, Kota Raya haha..jaga keselamatan anda. Kalau ikut hati yang marah, nak jer gua mencarut tapi tak best lak. Kalau kat facebook best gak, semalam da mencarut pasal orang Padang baling batu kat C-130 Hercules TUDM. Adios. Kita layan dulu lagu ngan video.



nih bloodshed, gitaris dia pak cik kepada ja'are.



nih lak video bro standupper..orang yang sangat dikenali dalam arena forum pertahanan. Nih punye misil kalau kena tongkang tak tau la.



nih namanya Astross..bukan piring Astro yang kita bayar bulan-bulan tu. Nih kalau askar rasa boring nak mercun, dorang tembak-tembak kat Asahan. (jgn percaya cakap aku haha)



nih lak pasal 11skn dan burung mereka iaitu cik su. Dalam nih la ada muka GYRO yang perfom masa airshow minggu lepas untuk sukhoi TUDM.

OuT

6 ulasan:

Pokjak a.k.a. Aizat berkata...

otai bleh tak navy kiter p antar scorpene wk sondol2 tongkang2 diorg tuh, xyh bazir pluru kn hahaha

kudabesi berkata...

sondol? tak leh calar la scorpene tu haha

nak hapuskan dorg nih snang je kumpulkan smua RELA..sbagai 1st line
guna pump gun untuk sapu yg kat depan lpas tu undur..

2nd line kite letak GPMG, LMG, HMG kat situ..2nd line nih letak Wataniah, bdk atma, bdk palapes..

3rd line lak kite taruh sama astross..heavy rain haha. letak artileri kasi betul2 kaw

4th line..kita bg la dorg tu serah diri. letak dlm tongkang..hanyutkan lpas tu tmbak ngan sea skua, excocet,sukhoi smua la..kasi jerung makan

haha keji giler..aku manusia, dorg manusia. tiada yg boleh mngambil nyawa yg lain kcuali dia berhak atasnya. da dorang nak bunuh kita, terpaksa la kita lawan

Dorang Rempuh..Kita Kasi Taruk!!!

kudabesi berkata...

lupa lak Lt.Kol Nor Azlan dlm majalah 3 tu la Gyro..

Tanpa Nama berkata...

boleh je kalau kerajaan nak banteras PATI datang ke negara kita

buktinya kita berjaya banteras komunis

ubah sikit strategi, boleh saja berjaya

kalau terlampau fikirkan kemanusiaan sampai bila-bila pun masalah PATI tak akan selesai

kudabesi berkata...

rite bro...

PATI nih datang macam2 ada yg nak seek asylum, ada yg nak kerja, ada yg nak cuba nasib

tp negara kita kena ingat..sini bukan rumah kebajikan. waima ko pegi mekah tanpa permit/kebenaran dari kingdom of saud pun dorg halau

asylum seekers yg under UN boleh la tahan lagi. nih entah mamat mana2 dtg sini. mana tau dorg tu perompak ke perogol yg lari ke.

bibie_boodyn berkata...

sy blaja lg..huhu....