kelik-kelik

Jumaat, 9 Januari 2009

Selamat Hari Lahir

Alhamdulillah pada 3 Januari lalu da bermula satu kiraan baru bagi umur aku, dari 21 kepada 22 tahun. Ia bermakna sudah beberapa tahun aku meningalkan usia belasan tahun, tahun nih jugak sudah masuk kepada satu fasa baru iaitu memperlengkapkan diri bagi menghadapi masa depan. 22 beb..muda lagi boleh lagi nak ho yeah-ho yeah ngan member-member tapi tak la bermakna boleh bergembira pada setiap masa. Tahun ni da masuk tahun 3 ijazah, tahun ni da start keluar untuk praktikal.

Banyak gak benda yang nak difikirkan tapi kalau pikir sangat..tak de life la aku hehe..

pikir banyak-banyak kang boleh putih sume rambut aku jadi taufan pesaka lak

anyway, happy birthday untuk kawan-kawan aku yang lahir dalam januari nih

1 Januari
Ahmad Khairul Anwar SKBB, SMKTAAC
Ahmad Faidz Zakaria (paih bengong) IPBA

2 Januari
Mazlinda Adnan (line) IPBA
Muhammad Amirul Amran, SKBB, UPSI <---kt org lahir kat satu wad, katil sebelah2 hehe tapi sorang jadi ustaz, sorang lagi jadi....bloggers haha Mohd Farizullah Othman SMKTAAC,UiTM

3 Januari
Mohd Nor Fadzli
JRR Tolkien LOTR
Mel Gibson
Micheal Shumacher hehe

dan satu lagi untuk Hazmi a.k.a Jemi pada 10 Januari nih.. yg mana tak dapat nak di list kan tu, maaf la

4 ulasan:

pokjak berkata...

oii otai ak pyer maner

waaaaaaa

kudabesi berkata...

bila bday ko?

x de dlm alert birthday pun..

linedabesh berkata...

aik,ada nama aku kt situ..hehe.makasih..
*walopon hg br 22 thn,tp hg ttp abg li*

;p

kudabesi berkata...

aku cuba listkan kwn2 yg ada bday dkat2 ngan aku huhu