kelik-kelik

Selasa, 23 September 2008

Saya Orang Saiya (S.O.S)

aku ingin ke planet named..

pergi jauh dari realiti (cewahh..)

pergi hidup bersama-sama mimpi dan fantasi

pergi jauh dan tak perlu menghadapi kelas-kelas yang seperti tidak berhenti

arrgh ape semua ini..



--bunyi cam loser jer..-----------

sebenarnya kalau kita fikir kita susah..ada lagi orang yang susah pesan bonda kepada diriku

ujung-ujung sem ni rasa malas lak nak pergi kelas..bajet pandai kan haha..padahal pointer tak seberapa pun

dulu masa aku kecik..aku pernah tengok org buat jalan di bawah terik di bulan ramadhan..haus giler aku rasa dorang tu..

banyangan kesusahan kerja tu da di manipulate oleh mak aku supaya aku rajin-rajin belajar paling dan kalau boleh jadi cikgu. (kerjaya yang mendapat tempat tinggi di mata mak aku)

tapi bila da sampai sini, aku rasa aku perlu dimotivate balik..mungkin sebab da 7 sem kat sini aku rasa da burn out
kononlah.

sekarang aku kena carik kontraktor buat waqaf kat ipba nih..mungkin dorang boleh menyemarakan semangat ini..

ALANGKAH INDAHNYA DUNIA TANPA KEHADIRAN WAJIB, TANPA TUGASAN.. haha

2 ulasan:

OTAI (Otak Tenang Akal Inovatif) berkata...

selamat hari raya

http://aberamly.wordpress.com

http://ramlyotai.blogspot.com

Sapixx berkata...

huhuhu,

"indahnya sungguh di hari raya, ramainya orang bersukaria,
parahnya sungguh duduk di ipba,
hingga badanku dah tak berdaya"